Hakan Evden Eve Nakliyat

HAKAN EVDEN EVE NAKLİYAT

Hakan Evden Eve Nakliyat ı Aradığınızda Müşteri Temsilcilerimiz Siz Değerli Müşterilerine En Detaylı Bilgileri Vermek İçin Sizlere 7/24 Ulaşabileceğiniz +90(544) 445 33 57 İletişim Numaralarımızdan Hazır Olarak Beklemektedir. Hakan Nakliyat Şehir içi Evden Eve Nakliye . Hakan Asansörlü Taşımacılık Ve Şehirler Arası Evden Eve Nakliye Hakan Taşımacılık Hizmetleri  Sıralaması Maddeler Halinde : Öncelikle müşteri temsilcimiz Taşınacak Olan Eşya Bilgisini Alarak Şifahen (Ortalama) Bir Fiyat Belirler https://wa.me/+905419574557 WhatsApp Tan Resim Görseli İsteyerek Sağlıklı Bir Fiyat Çalışması Yapılarak Telefonda Anlaşılır . İstanbul Nakliyat Firması İkinci Seçenek Olarak Müşterilerimizin Adresine Ücretsiz Olarak Yetkili Eksper Gelir Ve Eşya Ekspertiz Yapılarak Ve Anlaşıldığı Takdirde Sözleşme Yapılarak Taşınma İşleminin İlk Evresi Başlar.

 

Hakan Evden Eve Nakliyat

Hakan Evden eve nakliye de iyi bir taşımacılık için en önemli unsur şüphesiz eşyaların En iyi  şekilde paketlenmesidir .  Hakan Evden Eve Nakliyat Eşyalar Paketleme Öncesi Kalın Film Streç İle Sarılır. Firmamızca ambalaj malzemesi olarak köpüklü İçi Elyaflı naylon ambalaj kağıtları ve sık aralıklarla değiştirilen battaniyeler kullanılmaktadır. Salon , oturma odası, yemek odası TV Ünitesi Çocuk Odası ve yatak odası mobilyasına göre ambalaj malzemesi seçilir ambalajlanır ve demonte-monte işlemi yapılır.


Hakan Evden Eve Nakliyat Firması Tüm kırılacak eşyalarınız Tecrübeli personel ile özel ambalaj yapılarak sarılır, Takım Elbiseleriniz Kullanılmamış Özel Askılı Kolilere konulup hiç bir şekilde zarar görmeyecek şekilde önlemler alınıp taşınır. Firmamız 30 yılı aşkındır taşımacılık sektöründe güvenle faaliyetine devam etmekte olup her zaman söz verdiği hizmetleri sağlamaktadır.

Hakan Evden Eve Nakliyat



Hakan Evden Eve Nakliye Fiyatları

 

İstanbul bölgesi içerisinde Asansörlü Evden Eve Nakliyat Firmaları Hakan Evden Eve Nakliyat Adı Altında yaptığımız çalışmalar dahilinde ortalama ücretler söz konusu olduğunda aşağıdaki fiyat aralıklarında çalışmalar sağlamaktayız. Bu ücret ortalamaları gidilecek konumlar , uygulanan işçilik, kullanılan ambalaj ve gelecek olan araç ölçüsüne göre değişiklik göstermektedir . İstanbul Asansörlü Evden Eve Nakliyat Firmaları Aşağıdaki tüm fiyatlar tam paket içeriğimiz dahilinde belirlenmektedir.

1 + 1 Daire Taşıması ; 9000 – 12000 TL

2 + 1 Daire Taşıması ;12000 – 15000 TL

3 + 1 Daire Taşıması ;15000 – 20000 TL

4 + 1 Daire Ve Villa Taşıması;20000 – 50000 TL

Avrupa Yakası Bölge içi araç kiralama ; 4000 – 8000 TL

Avrupa Yakası Bölge içi ekip işlemleri ; 5000 – 10000 TL Fiyat aralığında uygulanmaktadır.

7/24 iletişim : +90(541)957 45 57

 

Hakan Evden Eve Nakliyat 

Asansörlü Taşımacılık Hizmet Bölgesi:

Adalar -Arnavutköy – Ataşehir -Avcılar -Bağcılar -Bahçelievler – Bakırköy Başakşehir -Bayrampaşa -Beşiktaş -Beykoz -Beylik düzü – Beyoğlu – Büyükçekmece – Çatalca -Çekmeköy – Esenler – Esenyurt- Eyüp sultan Fatih -Gaziosmanpaşa – Güngören – Kadıköy – Kağıthane – Kartal – Küçükçekmece – Maltepe – Pendik -Sancaktepe – Sarıyer – Silivri – Sultanbeyli – Sultangazi – Şile – Şişli – Tuzla – Ümraniye – Üsküdar -Zeytinburnu – Burgazada ,Heybeliada, Kınalıda, Maden ,Nizam, Adalar

Yorumlar